Online Session


Hos “Børn som Våben” foregår online rådgivning via en sikker og stabil online videoløsning.

Vil du afholde en samtale med din psykolog online, gøres dette nemt, hurtigt og diskret blot ved at booke en tid online ved en af vore psykologer.

Er du i tvivl, kan vi matche dig med den rette psykolog, hvis du tilmelder dig – booker en tid på  vores booking portal og samtidigt gør os opmærksom på at du ønsker en video samtale – 24/7.

Du har også mulighed for Video sessioner

Video session

Fordele ved online Session – video samtale:

  • Ingen fysiske begrænsninger
  • Ingen eller kort ventetid
  • Nemmere og hurtigere end at skulle møde op på en fysisk adresse
  • Ofte billigere end ved fysisk fremmøde
  • Mulighed for en højere grad af diskretion og anonymitet
  • Stabil og sikker videoløsning

Online Session – samtale

Online-samtale platformen på BSV er stabil og sikker. Alle samtaler er fuldt krypterede, hvilket betyder, at sikkerheden er i top. BSV platform til online-videosamtaler kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android, så du kan få rådgivning, uanset hvor du er.

Hos BSV har du to muligheder for at få online rådgivning: via online-videosamtaler eller ved en simpel telefonsamtale – ved at bruge vores bookingsystem. På begge måder kan du få hjælp nemmere, billigere og uafhængigt af, hvor du er.

Hvad er online-videosamtaler?

Ved at føre samtaler online betyder det blot, at kommunikation er den samme, men at kommunikationsformen er anderledes end på traditionel vis.

Ved traditionel rådgivning – menes der personligt fremmøde, hvilket for mange anses som det mest almindelige. Dog kan denne form også være angstprovokerende for nogle, som måske kan have svært ved at skulle dele personlige tanker og følelser i fysisk samvær med en psykolog. Det samme gælder almindelige samtaler med et webcam, som også gør det lettere at kommunikere med andre, man på anden vis ikke kan eller har mod på at mødes med fysisk.

Derfor udbydes online-videosamtaler – den digital løsning for at gøre det nemmere og hurtigere at kommunikere med hinanden.

Hos BSV anvender vi vores egen videoløsning, der, modsat andre løsninger, er særligt udviklet til online rådgivning, som er krypteret og dermed mere sikkert og stabilt for dig, som bruger.

Book en video samtale – rådgivning NU! KLIK her.