Administration


CFO Adm. Chef

Tom Jensen

Tom Jensen – Adm. Chef  / CFO

Profil:

Tom har en lang erhvervskarriere bag sig!

Han er født og opvokset i Frederikshavn hvor han blev handelsstudent og læste efterfølgende på Handelshøjskolen i Århus.

I årene 1982-85 var han Timelærer på henholdsvis Grenå Handelsskole og Kødmandsskolen i Århus.

1985 – 1993 Ansat i Plastmo koncernen Ringsted som Koncernøkonom. I 1987 Flytter han til GB Northampton som Financial Manager og udnævnes i 1989 til Financial Director. Han bliver medlem af bestyrelsen i yderligere et engelsk og to franske selskaber hvor han i et år opholdet sig meget.

I 1993 tager han nye udfordringer op i to selskaber som Managing Director i et legetøjsfirma og et mindre Computer firma.

I 1995 beslutter Tom at han vil tilbage til Danmark og finder en stilling på Thuka Furniture i Nykøbing som Økonomichef og Direktør for et finansselskab. Han er medlem af bestyrelserne i koncernens datterselskaber.

Da Thuka sælges i efteråret 2005 beslutter Tom at det er tid til nye udfordringer. Han kaster sig derfor ud i Modetøjsbranchen i 2006 og køber en ejendom med butik som han driver sammen med hustruen.

Han trækker sig fra tøjbranchen og bliver herefter ansat som økonomichef i et firma som sælger, projekterer, fabrikerer og driver luksus sommerhuse.

Herefter får han tilbudt en meget attraktiv stilling i VB Koncernen hvor det mest ekspanderende og profitable selskab – VB Enterprise i januar 2014 bliver solgt til en kapitalfond hvorefter han forlader VB koncernen.

Livet som selvstændig er for tiltalende – Genesis ErhvervsService – www.GES4U.dk og www.GenesisWeb.dk “fødes”.

…..og nu også en del af “Børn som Våben” hvor han vil bruge hans lange erfaring  indenfor administration, personaleledelse, økonomi, regnskab og IT.

Telefon: 72 14 55 00
Mail:  Tom@BSVApS.dk