Skilsmisse konflikt børn


Medvirkende til nyt tv-program søges

  • Står du midt i en skilsmisse?
  • Eller har du måske endda stadig problemer med at få samarbejdet om fx. børnene til at glide, selvom det er flere år siden, du blev skilt?
  • Kunne du tænke dig at få hjælp til at håndtere hele den nye situation?
  • Så er det dig, vi leder efter til et nyt tv-program.

Vi har i Børn som Våben valgt at hjælpe TV-produktionsselskabet Warner Bros med at søge medvirkende til et helt nyt tv-koncept.

Her vil en af Danmarks førende skilsmisseadvokater samt en landets mest garvede parforholdseksperter give de medvirkende professionel rådgivning, som de færreste ellers vil have mulighed for at få.

Programmet bliver optaget over tre dage, hvor du og din eksmand/-kone hver for sig tjekker ind på et hotel i rolige omgivelser, der giver plads til at finde jeres nye veje. Her kommer I væk fra hverdagens mange gøremål og konflikter og ind i andre rammer, hvor I bedre kan tale jeres situationen og udfordringer igennem.

I samarbejde med eksperterne udarbejder I en aftale, der tilgodeser jer begge og ser fremad.

Skilsmisseadvokaten og parforholdseksperten hjælper jer igennem de svære samtaler.

Formålet med programmet er, at I går derfra med en klar aftale om fx bodeling og enighed om børnene (hvis I har børn). 

Alt for mange laver ikke klare aftaler, når de bliver skilt, og det kan give anledning til rigtig mange konflikter i mange år efter. Har I børn, er det vigtigt, at de mærker, at I er et team trods skilsmissen. Desværre er det ofte børnene, der bliver hårdest ramt ved en skilsmisse.

Her i Danmark ender hvert andet ægteskab i skilsmisse, så der er helt sikkert mange, der kan nikke genkendende til det, I går igennem.

Måske vil det endda give seerne nogle værktøjer til selv at komme videre, efter de har set programmet.

 

Er du blevet nysgerrig, og vil du gerne vide mere? Så ring eller skriv endeligt – det er helt uforpligtende.

Du har sikkert en masse spørgsmål, og du binder dig slet ikke ved at kontakte os i Børn som Våben vi kan rådgive jer om det nu også er en god ide for jer at deltage.

Kontakt Chef psykolog Lotte Nichols på mail: lotte@BSVApS.dk.

Det kan vise sig at være en helt unik chance for at starte et nyt kapitel – for livet går heldigvis videre efter skilsmissen, selvom det kan være rigtig hårdt.

Måske en mulighed for at løse skilsmisse konflikten

Nyt skilsmisse program

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.