Vi kan hjælp DIG


Hvordan kan vi hjælpe dig?

Børn – samvær – omsorg – tryghed – forældre – skilsmisse – forældrefremmedgørelse, fra delebørn til hele børn!

Gratis og uforpligtigende samtale

Det kan være svært at vide, om man er havnet på den rigtige hylde, når man søger rådgivning – særligt i sager der omhandler det mest dyrebare man har – dit barn. Et godt match mellem dig og os er afgørende for, om dit forløb bliver tilfredsstillende.


Når du har fundet frem til hvilke behov du har brug for hjælp til eller hvis du har behov for at finde ud af hvad problemet egentligt er, kan vi hjælpe dig på følgende måder:

  Du kan Booke og/eller Logge ind HER! 

  • Telefonmøde – du kan booke en tid til et telefonmøde i vores online kalender, ved at ringe til os eller ved at sende os en e-mail.
  • Du kan også ringe ind og få straks rådgivning, hvis du har et klippekort.​
  • Videomøde – booke en tid til et videomøde i vores online kalender, ved at ringe til os eller ved at sende os en e-mail.
  • Møde ude af huset – booke et møde – vi kommer til dig. Uanset om det er i dit private hjem, på din arbejdsplads eller til møde hos f.eks. Statsforvaltningen. Du booker møder ude af huset ved at sende os en e-mail. Eksempler på hjælp “ude af huset” er børnesamtaler, bisidder-funktion og møder, hvor vi mødes med dig personligt.​

Hvorfor er det vigtigt med et klippekort?
Vi oplever meget tit, at dialoger strækker sig ud over et booket tidsrum.

Vi ønsker ikke at blive nødt til at afbryde mødet under en god og konstruktiv dialog – enten fordi der ikke er afsat nok tid eller fordi der ikke er klip nok på dit klippekort.

Vi afsætter derfor altid ekstra tid. Vi anmoder dig om altid at have min. 2 klip tilbage på dit klippekort (ud over det antal klip, som den bookede hjælp koster). Så er der altid dækning, hvis vi skulle tale længere sammen end du havde planlagt.

Ubrugte “klip” er dine penge – ikke vores.  Øvrige Forretningsbetingelser se her!

Fandt du det søgte efter?

Vi vurderer løbende behovet for nye typer/vinkler af hjælp – rådgivning.

Kontakt os med forslag og ideer – vi er der for DIG!​


NB.

Vi tilbyder ikke behandling eller terapi.

Vores Børne- og RelationsKonsulenter yder ikke behandling eller terapi. Deres ydelser erstatter derfor på ingen måde et behandlings- eller terapiforløb.

Psykologisk rådgivning

Børn som Våben